Integritetspolicy

Vi hanterar alla personuppgifter enligt GDPR. Genom att handla hos BitBat AB/HälsoInspo.se (tidigare VibreraMera) accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Vi värnar om din personliga integritet och samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning.

BitBat AB/HälsoInspo.se är ansvarig för behandlingen av personuppgifter som du lämnat till oss som kund.

1. Vilka uppgifter sparas? 

För att du skall kunna genomföra ett köp hos oss behöver vi information om namn, adress, telefonnummer, e-postadress, ip-adress och köphistorik. Dessa uppgifter används endast av HälsoInspo.se och de parter som är involverade i fullföljandet av din order.

2. Vilka tredjepartsleverantörer delas uppgifterna med? 

Uppgifter som vidarebefordras till tredje part används endast i syfte att administrera ditt köp. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig dina personuppgifter för marknadsföringsändamål till tredje part.

- Betalleverantör:
Namn, adress, e-postadress och telefonnummer delas med den betalleverantör du valt vid utcheckning. Väljer du att betala med faktura sparas även personnummer hos betalleverantören. Informationen sparas för att kunna genomföra köpet och för att skydda parterna mot bedrägeri. De betalleverantörer som vi använder oss av är Klarna, Stripe och Paypal.

Vid köp från shop.halsoinspo.se

Ytterligare part som är delaktig i ditt köp från HälsoInspo.se:

3PL (tredjepartslogistik)-bolag:
För att kunna leverera dina beställningar delar vi viss information med det 3PL-bolag som packar och skickar våra ordrar. Orderinformation, namn och adressuppgifter delas för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer delas för avisering. Det bolag vi anlitar är E3PL.

Transportbolag:
För att kunna leverera dina beställningar och slutföra vårt avtal delar vi viss information med transportbolaget. Namn och adressuppgifter delas för leverans. E-postadress och/eller mobilnummer kan även komma att delas för avisering. Det transportbolag vi anlitar är Postnord.

Vid köp eller nedladdning av kurser och utbildningsmaterial

Utbildningsplattform:
För att kunna leverera ditt utbildningsmaterial när du har köpt en digital kurs eller laddat ner vårt gratis material, så delas viss information med utbildningsplattformen. Vi använder Kajabi som plattform för vårt utbildningsmaterial.

Leverantör av nyhetsbrev:
Om du har valt att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller ta del av vårt gratismaterial så delas din e-postadress med vår nyhetsbrevsleverantör. Detta för att kunna hålla dig uppdaterad med information och erbjudanden i marknadsföringssyfte. Vi använder Flodesk för registrering av din e-postadress och utskick av nyhetsbrev.

3. Hur länge lagras uppgifterna? 

Dina uppgifter lagras så länge vi har en rättslig grund att behandla dina uppgifter, exempelvis för att fullfölja avtalet mellan oss eller för att kunna fullfölja våra rättsliga förpliktelser enligt exempelvis bokföringslagen.

4. Hur kan jag radera/ändra/begära ut mina uppgifter? 

Du har rätt att begära utdrag eller ändring av registrerade uppgifter eller begära att dina uppgifter raderas om det inte längre föreligger rättslig grund för HälsoInspo.se att behålla dem. Detta gör du genom att skriftligen meddela HälsoInspo.se på info@vibreramera.se.

5. Hur skyddar vi dina uppgifter?

Vi använder oss av industristandarder som SSL för att säkerställa att dina känsliga personuppgifter skyddas effektivt i samband med köp. För shoppen använder vi en svensk plattform, Quickbutik, som drivs av Quickbutik AB med säte i Helsingborg. För våra utbildningar använder vi en väletablerad amerikansk plattform, Kajabi.

6. Hur hanterar vi cookies?

Vi använder oss av cookies för att kunna mäta antalet besökare. Vi använder oss av Googles egna analysverktyg, Google Analytics för att göra detta. Programmet sparar ingen personlig information om dig som besökare när du är på sidan. Skulle du vilja stänga av cookies kan du göra det i din webbläsare.